发布文章

全国大学英语四级考试词汇备考练习题

2017-06-09 词汇

  Every man is his own worst enemy.以下是小编为大家搜索整理的全国大学英语四级考试词汇备考练习题,希望能给大家带来帮助!更多精彩内容请及时关注我们应届毕业生考试网!

全国大学英语四级考试词汇备考练习题

  1.Students with _______ problems may apply for student loans.

  A.economic

  B.financial

  C.male

  D.economical

  2.Both sugar and salt can ______in water.

  A.desert

  B.absorb

  C.dissolve

  D.involve

  3.I have not heard anything from him since his _______.

  A.departure

  B.fault

  C.foundation

  D.acciptance

  .Without a proper education, people could _______ all kinds of crimes.

  A.conduct

  B.stoop

  C.commit

  D.sweat

  5.Several loudspeakers are _______ from the ceiling and we can hear the speaker very clearly.

  A.connected

  B.sustained

  C.associated

  D.suspended

  6.This morning in the class, our teacher lost his _______ at last because he could not stand any more.

  A.temper

  B.terror

  C.verse

  D.contain

  7.It is not ---_______ for me to return all the books to the library now because I still need some of them for my research.

  A. continuous

  B.difficult

  C.convenient

  D.sufficient

  8.When traveling alone in the mountains, you’d better take a _______ with you in case you get lost.

  A.compass

  B.compress

  C.complse

  D.campus

  9.As a teacher, you should not _______ the students from asking questions in class.

  A.ruin

  B.restrain

  C.import

  D.impose

  10.If you have any problems during your study here, please do not _______ to call me for help

  A.hesitate

  B.despair

  C.urge

  D.request

  答案:

  1.B 2.C 3.A 4.C 5.D

  6.A 7.C 8.A 9.B 10.A

上一篇:2017年英语四级词汇考前集训巩固练习 下一篇:历年英语四级词汇考点练习题