英语六级长篇阅读答案

2017-10-12 外语辅导

  在英语六级的考试中,长篇阅读也是让人很苦恼的一部分,为此百分网小编为大家解析英语六级的长篇阅读及参考答案。

  英语六级长篇阅读的答案

  36. 正确选项 I

  With a tax imposed on expensive health insurance plans, most employers will likely transfer money from health expense into wages.

  37. 正确选项 C

  Changes in policy would be approved or rejected as a whole so that lobbyists would find it hard to influence lawmakers.

  38. 正确选项 L

  It is not easy to curb the rising medical costs in America.

  39 正确答案 D

  Standardization of forms for automatic processing will save a lot of medical expenses.

  40 正确答案K

  Republications and the insurances industry are strongly opposed to the creation of a public insurances

  41正确答案E

  Conversion of paper to electronic medical records will help eliminate redundant tests and prevent drug interactions

  42. 正确选项 G

  The light cost of medical services and unnecessary tests and treatments have driven up medical expenses.

  43. 正确选项 A

  One main factor that has driven up medical expenses is that doctors are compensated for the amount of care rather than its effect.

  44. 正确选项 N

  Contrary to analysts’ doubts, the author believes drug prices may be lowered through negotiation.

  45. 正确选项 J

  Fair competition might create a strong incentive for insurers to charge less

  英语六级长篇阅读练习

  For as long as humans have raised crops as a source of food and other products, insects have damaged them. Between 1870 and 1880, locusts ate millions of dollars' worth of crops in the Mississippi Valley. Today in the United States the cotton boll weevil damages about 300 million dollars' worth of crops each year. Additional millions are lost each year to the appetites of other plant-eating insects. Some of these are corn borers, gypsy moths, potato beetles, and Japanese beetles.

  In modern times, many powerful insecticides(杀虫剂) have been used in an attempt to destroy insects that damage crops and trees. Some kinds of insecticides, when carefully used, have worked well. Yet the same insecticides have caused some unexpected problems. In one large area, an insecticide was used against Japanese beetles, which eat almost any kind of flower or leaf. Shortly afterward, the number of corn borers almost doubled. As intended, the insecticide had killed many Japanese beetles. But it had killed many of the insect enemies of the corn borer as well.

  In another case, an insecticide was used in Louisiana to kill the troublesome fire ant. The insecticide did not kill many fire ants. It did kill several small animals. It also killed some insect enemies of the sugarcane borer, a much more destructive pest than the fire ants. As a result, the number of sugarcane borers increased and severely damaged the sugarcane crop.

  To be sure that one insect pest will not be traded for another when an insecticide is used, scientists must perform careful experiments and do wide research. The experiments and research provide knowledge of the possible hazards an insecticide may bring to plant and animal communities. Without such knowledge, we have found that nature sometimes responds to insecticides in unexpected ways.

  21. An insecticide was used in Louisiana to kill the troublesome______.

  A. corn borer B. Japanese beetle

  B. gypsy moth D. fire ant

  22. While it is not directly stated, the article suggests that______.

  A. insecticides are not dangerous to any small animals

  B. insecticides do not always accomplish their purposes

  C. insecticides are no longer being used to kill insects

  D. insecticides do no harm to people

  23. On the whole, the article tells about______.

  A. the appetites of plant-eating insects B. the best way to kill boll weevils C. the dangers in using insecticides D. the best way to grow crops

  24. Which statement does this article lead you to believe?

  A. All changes are predictable. B. Nothing ever changes in nature.

  C. Nature is not always predictable. D. Nature always serves man well.

  25. Scientists perform careful experiments and do wide research because______.

  A. they must learn to destroy all the insects that we need

  B. they must be sure one insect pest is not traded for another

  C. research keeps them from inventing new insecticide for the crops

  D. research helps them find a way to kill all insects

  21. D 22. B 23. C 24. C 25. B

  英语六级阅读的技巧

  长篇阅读题答题时要从两方面入手:

  1、先看题再看文章,能够将更多简单的题先做出来,简单题全部处理完毕之后,剩下的难题可以再重新回到文章当中再去找那些已经被挑剩下的.段落。

  2、关键词定位:特别注意题干中的数字、特殊的人名地名等,在原文中很可能换到直接对应的。

  仔细阅读题(即我们熟知的选择题)

  1. 认真阅读五道题,确定题型,找出关键词;

  2. 粗略浏览文章,确定每道题目的位置;

  3. 定位明确区域,对比选项,切忌过度推导;

  4. 注意区域中举例、标点、转折等语言现象;

  5. 每篇文章做题时间10-12分钟


【2016英语六级长篇阅读答案】相关文章:

1.2016年12月英语六级考试长篇阅读答案汇总

2.英语六级长篇阅读练习及答案解析

3.2017英语六级长篇阅读练习及答案

4.大学英语六级长篇阅读试题及答案

5.2016年英语六级长篇阅读答题技巧

6.2017英语六级长篇阅读练习及答案解析

7.英语六级阅读:长篇阅读解题技巧

8.英语六级长篇阅读技巧

上一篇:大学英语三级考试题阅读题 下一篇:大学英语六级阅读答案